pátek 18. dubna 2014

Review | film - Dívčí parta


DÍVČÍ PARTA
Massie Blocková s hedvábnými vlasy, vyběleným úsměvem a úžasným šatníkem vládne společenské scéně v Octavian Country Day, což je exkluzivní soukromá dívčí škola na okraji New Yorku. Massiina parta, zvaná též „spolek krásek”, čítá nákupní specialistku a věšák na značkové šaty Alicii Riverovou, zrzavou krasavici posedlou dietami Dylan Marvilovou a superelegantní atletickou hvězdu Kristen Gregoryovou. Místo v čele ovšem patří neoddiskutovatelné jedničce - Massii. Na scéně se však objeví nová dívka, Claire Lyonsová z Floridy. Nemožné oblečení, dva roky staré tenisky... pro spolek krásek zjevně zcela nevhodný materiál. Claire má ovšem smůlu, protože její rodina bydlí v domě pro hosty na rozlehlém rodinném panství Blockových. Nemá tedy moc šancí vyhnout se partě, do níž by tolik toužila patřit, a její budoucnost tudíž vypadá hůř než kopie Prady. Ovšem s trochou sebedůvěry a velkou dávkou intrik má Claire přece jenom šanci. V hlavních rolích americké komedie uvidíme Ellen Marlow, Elisabeth McLaughlin, Samanthu Boscarino, Bridgit Mendler a Sophii Annu Everhard.

 Vlastní názor:

Film se mi líbil, herci byli do svých rolí skvěle obsazeni. Bridgit Mendler nebo Elizabeth Gillies v jedné z hlavních rolí, skvělé. Jak režiséři, tak scénáristé měli vše skvěle promyšlené.


Hodnocení:

Obsazení herců: ☆ | 5/5 hvězdiček
Děj: ☆ | 5/5 hvězdiček

2 komentáře:

  1. Tento film jsem neviděla, ale vypadá opravdu moc dobře :) Pokud budu mít příležitost shlédnout ho určitě se na něj podívám... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Film vypadá vážně dobře :)

    OdpovědětVymazat